Entry Kekal

Ku takkan bisa menjadi lebih dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji akan masih mcuba untuk memujuk hatimu mencintai aku
Kerna semua yang ada hanyalah untukmu

:: saya ::

My photo
i just wanna be me; Aimi

Wednesday, December 1, 2010

Day 16 – Your view on homosexuality.

hai. saya rasa post saya makin tak berkualiti. sebab saya malas nak taip panjang-panjang since saya ada benda nak di review. huaaarggghh. malas. eh. dah hari ke 16? 14 hari lagi la. yeay. sila tepuk tangan. 15 days to go. ok. back to our topic. saya tak suka topik ni. boleh tuka yang lain? pendapat saya satu je

yeeekkkwekkkk!!
hm tu je. oh. lupa lak. korang tau ke homosex ni binatang apa? hubungan sejenis. tak paham betul. Allah dah jadikan setiap yang wujud itu berpasang-pasangan napa la dorang ni bengap sangat. hai la.
 tak geli?


  weekkkkk!!!! tolong laaa~
ni lah akibatnya! taik ke tu haaa???
renung-renungkan dan selamat beramal.



2 comments:

nor azziah said...

tak makan..la azie tgk pic 2....hu3eeeeeee

cik Im said...

ops...
sorry..
ahahahaha~
len kali makan dulu na..
hahaa~