Entry Kekal

Ku takkan bisa menjadi lebih dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji akan masih mcuba untuk memujuk hatimu mencintai aku
Kerna semua yang ada hanyalah untukmu

:: saya ::

My photo
i just wanna be me; Aimi

Friday, February 18, 2011

tudung tudungan

salam satu malaysia..

ni lah saya!


whoa~
saya dah bertudung dari zaman-zaman sekolah kot. dari sekolah rendah memang mak saya paksa saya pakai tudung gi sekolah. dulu kecik-kecik nangis-nangis kena pakai tudung. kawan-kawan lain semua pakai pinafore. kiut je tengok diaorang.



tengok, saya sorang je bertudung. lalalalala~ 
:D

bagus juga mak saya paksa pakai tudung kecik-kecik dulu. tak la saya kekok bila dah besar ni. tapi still sama cam time kecik-kecik dulu. SELEKEH ya robbi~ hehe. saya keluar jalan-jalan pakai tudung since darjah lima kot. ni semua pengaruh berkawan dengan anak ustazah. haha~ sampaikan mak tanya betul-betul ke nak pakai tudung ni? muke dengan confident saya cakap ye! padahal bila dah besar cikit, tengok kawan-kawan free hair sebok nak free hair gak. haha~

sekarang saya masih lagi bertudung. dah semakin jarang ber free hair. selesa kot. bila free hair kejap-kejap setting rambut yang cam kasa dawai ni. huhu~ kesimpulan nya? islam itu perfect gila. 

actually kan.....


saya telah di tag oleh pemilik belog ini >>> http://cikyuz87.blogspot.com

JOM JOIN CONTEST CIKYUZ!

click her photo to enter her blog
syarat-syaratnya 
(plagiat abis abisan dari belog cik yuz):
  1. ade blog sendiri....jangan tumpang blog orang lain yer..hehe...
  2. letakkan gambar cikyuz yang kat atas ni....xcomey pun,tapi letak je la kan..sebagai syarat : )
  3. nak follow sayer atau x, terpulang...xpaksa...tapi susah sketla kalau xfollow, mcm mane nak tau update terbaru pasal contest ni kan....??name pemenang akan disiarkan selepas tamat contest ni..dalam blog ni jugak : )
  4. letakla gambar korang bertudung
  5. cite sket sejarah pembabitan korang dalam bertudung ni..hehe....dan kenape korang bertudung? xde limitation jumlah perkataan.. :)
  6. tag 3 orang kawan2 korang untuk join contest ni....jangan lupe lak gtau diorang...
  7. dan last skali, tinggalkan link korang kat entri ni untuk sayer jejak balik...
HADIAH MENARIK MENANTI ANDA :

TEMPAT PERTAMA - sehelai selendang, brooch tudung (cikyuz buat sendiri tau) & topup RM10
TEMPAT KEDUA - brooch tudung ( cikyuz buat sendiri) & topup RM10
TEMPAT KETIGA - topup RM10


TARIKH TUTUP CONTEST : hujung bulan Mac 2011
anda yang di tag ialah:

4 comments:

cik yuz said...

assalamualaikum..thanx join... :)
tunggu yer update seterusnyer :)

cik Im said...

wsalam..
u're most welcome..hehehe~
yup3 kne tunggu ni..

iManAzRaf said...

gud luck... =)

cik Im said...

tQ imanAzraf :)