Entry Kekal

Ku takkan bisa menjadi lebih dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji akan masih mcuba untuk memujuk hatimu mencintai aku
Kerna semua yang ada hanyalah untukmu

:: saya ::

My photo
i just wanna be me; Aimi

Saturday, December 18, 2010

EZloveYcraft 1st giveaway~






hai korang!! hari ni saya entry pasal 1st giveaway EZloveYcraft. yeay!!
ok, EZloveYcraft ni dia jual-jual bantal dan charm yang kiut-kiut. 1st time tengok blog dia terus cam "eh, nak la gak yang ni". pastu cakap ayat yang sama kat semua item yang dia jual. memang meleleh la tengok. ada satu bantal tu anda para pembeli boleh printed gambar anda sorang-sorang atau bersama yang tersayang. sooo sweet ok!!

ha! kepada yang baca blog saya ni*ada ke orang baca? boleh la buat EZloveYcraft 1st giveaway. dapat bantal kiut yang memang sangat kiut. anda boleh je kelik kat gambar tu. hehehe~

ok-ok. ni syarat-syarat giveaway yang saya kopi pes je dari empunya belog.

1)follow blog ezloveycraft ni
2)copy picture kat atas ni n link kan ke blog ni
3)tulis entry tentang giveaway ni kat blog korang2 sume
dengan title--->"ezloveycraft 1st giveaway"
4)tag la berapa ramai kawan korang kat blog untuk join giveaway ni
5)tinggalkan link entry giveaway korang kat entry ni k?

dan sebelum tu, nak inform la gak kat korang kan, yang giveaway ini bermula dari 17-12-10 hingga 17-01-11. lastly, nak suruh korang tengok adiah dia yang kiut miut. melting dowhhhh~

cdt to http://ezloveycraft.blogspot.com ^.^
kiut kan?
so? apa lagi?
jom join 1st giveaway EZloveYcraft

sapa baca kena tag!
sila jujur pada diri sendiri ya!

2 comments: