Entry Kekal

Ku takkan bisa menjadi lebih dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji akan masih mcuba untuk memujuk hatimu mencintai aku
Kerna semua yang ada hanyalah untukmu

:: saya ::

My photo
i just wanna be me; Aimi

Wednesday, March 2, 2011

Salam Angin Korea

salam satu malaysia. salam satu korea. eh eh. macam saya bagitau bulan-bulan lepas yang saya sekeluarga Construction Management UiTM berjalan-jalan ke korea.  sekarang ni saya buat posting di korea ok kawan-kawan. cuaca sini ok. tapi sejuk nya,  isk isk isk. sejuk ya amat. kalau sebut 4celsius memang cam okay okay kan. tapi angin kat sini kuat. sejuk sangat sangat. sangat tak tahan OKAY! seriously wonder macam mana la kawan kawan kat sini belajar. tak stress ke dengan cuaca camni. malaysia much better. lalaa~ kalau panas leh mandi. :)

setakat ni saya baru melawat muzium area sungai kat seoul ni.

ni pre gambar kat sana.

 nak gi amik bag..


 waiting for our first meal..


 there you go~


 depan muzium

 the killers.

sangat sejuk.

TQ!

8 comments:

YATZAKIE said...

im..nape g korea xajak aku...sentapla mcmni..huhu

kamu..ye,kamu! said...

arrghhhhh gile!!!! kat HK mnakn McD je..xde mkan2 yg best2!!!
i jeles!!!

kamu..ye,kamu! said...

jeles ny!

cik Im said...

yat: huhu~ classtrip. bkn ke dh inform 1 donea?hehehe

imah: huhuhu~ mkn kimbab! tepayaki, dan lain2.. lotteria pn ado. hahaha~

kamu..ye,kamu! said...

aku makan mcD non-pork tanpa was-was je..huwaaaaarrghhh

cik Im said...

hohoho~ ktorg kt sne mkn kt tpt yg dk2 university sne suggest je.. naik 1kg dok korea..mkn byk, output ciput..huh!

Imzainieyzulkipli said...

perghhhh gilak g korea!!!
tempat2 dia cantik woo!

cik Im said...

whoop!! cantik gile tpt dia~
nak lg cantik g la sept ni..
spring-summer lg gempak!