Entry Kekal

Ku takkan bisa menjadi lebih dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji akan masih mcuba untuk memujuk hatimu mencintai aku
Kerna semua yang ada hanyalah untukmu

:: saya ::

My photo
i just wanna be me; Aimi

Sunday, June 12, 2011

mimpi ngeri

3-4 bulan lepas saya kerap tak bape nak kerap sangat la mimpi pasal ular.
macam pernah tulis pasal mimpi ular tu.
tapi tak jumpa pula entry yang mana. 
tapi abai kan.

orang cakap mimpi ular kena patuk ada orang nak meminang.
tapi saya mimpi ular berada disekeliling saya.
mengekori gerak geri.
lebih-lebih lagi time nak tido.
sentiasa di mana-mana.

tapi semalam,
saya mimpi saya jaga dua orang bayi.
masih kecil.
twins.
memang cute.
tapi bila di search kat google,
it seems not a good sign actually.
macam yang jumpa dalam forum darulsyifa',
mimpi bayi ni macam ada kena mengena dengan makhluk halus.
or else,
S.A.K.A

ahh!! 
family saya tak ada yang membela rasanya.
muaha~
tapi harap-harap ini sekadar mimpi.
mainan tido.
amin.

doakan kesejahteraan saya ye.

adorable isnt it?

+

yikesss!!!

=

hantu?

*pengsan*

6 comments:

NorHalizah said...

im ada orang mo meminang la tu, pastu kalo ko kawin dgn org tu nt ko dpt anak twin..logik ka teori aku? hahahaha..

cik Im said...

hahahaha~ kalau cmtu ngam gak tu..
hahaha~tp klu google tafsiran mimpi cm both mimpi petanda xelok..
cam ada ilmu2 sihir mo kenakan ak ni..
hikhik~
gorgeous sgt kali la ak ni kan..
hahahhaha!!!

NorHalizah said...

uweekkk..gorges pun rugi jgak hukhuk..len kali jd cm aku, mimpi peluk rabbit gemokk hohoho..

cik Im said...

rabbit gemok??
euww mnakotkan..
rabbit kecik ok la..comel..hehhe

NorHalizah said...

alaa..rabbit kecil xhebat im. kena yang gemokk2 baru best :D..

cik Im said...

gemok cam monster...