Entry Kekal

Ku takkan bisa menjadi lebih dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji akan masih mcuba untuk memujuk hatimu mencintai aku
Kerna semua yang ada hanyalah untukmu

:: saya ::

My photo
i just wanna be me; Aimi

Tuesday, July 27, 2010

i am developer.

yosh!! lelahnya jadi developer yang ada empat orang pekerja sahaja. ye. empat orang. nak buat projek berjuta-juta. berkoyan-koyan, tapi kau la pekerja kau la bos. boley? ye kami boleh! senior-senior kami boleh!

yada yada~ fenat kot.1st stage je dah penat. belum lagi stage-stage yang lain. korang nak tau tak camne urusan nak buat umah ni? tau? kalau tau pe dia? next entry saya cerita oke? ^__^ selamat menjawab :D

GO GO GREEN WIDE DEVELOPER SDN. BHD.

2 comments:

mynnbachok said...

wee~ aku jadi planner.

nak tolong design tak buat layout rumah. sedara-sedara nih aku bagi diskaun lah sikit. hihiiii

~e f f m i a ~ said...

haha~free je la..bkn btl2 pn..
pojek je..
klu btl2 t ak sub kje2 planning ni kt ko..amacam?HAHAHA~

ko jao laa..cmne ak nk kasi ko tgk lyt tnh ak..:p