Entry Kekal

Ku takkan bisa menjadi lebih dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji akan masih mcuba untuk memujuk hatimu mencintai aku
Kerna semua yang ada hanyalah untukmu

:: saya ::

My photo
i just wanna be me; Aimi

Friday, April 19, 2013

status kini

Memalam camni la nak dapat idea menulis. Siang-siang tak nak pulak. Haish la Aimi. Sekarang ni masih lagi dalam proses pencarian bakal peneman hidup sampai bile-bile.

Macam-macam orang dah jumpa. Tapi, ade je yang tak berkenan. Orang last jumpe ni ok gak orang nye. Tapi, hati ni tak terdetik 'rasa' itu. Sikit pun tak terusik pada 'perasaan' itu.

Kesian gak pada dia. Tapi nak buat camne. Kadang-kadang hati ni pelik. Dah mai yang molek, dia pulak leh wat kental gitew. Datang yang bukan-bukan, dia wat longlai. Haish la hati. Tabah la ye. Aku tahu paksaan tak akan mampu buat kau selesa.

Published with Blogger-droid v2.0.8

2 comments:

M!A AURORA said...

itu maknany we havent meet the right person lagi.. No worries.. jgn rushing.. the perfect time will appear soon.. InsyaAllah.. aamiin..

cik Im said...

Eyuppp~ having faith.